Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові свідомо труять породистих собак

15 травня 2016 р., 14:24

Проблема не втрачає гостроти та актуальності.

Читачі звернулися до Beregovo.today з проханням попередити жителів міста, які мають породистих собак - адже їх можуть отруїти невідомі особи..."Прошу сповістити жителів, що в нашому місті є люди, які протягом останніх тижнів систематично отруюють німецьких вівчарок. А нещодавно їхньою жертвою стала моя собака. Причому у всіх випадках використовували тубазид, противотуберкульозний препарат", - повідомляє берегівчанин Євген.

Він стверджує, що інформація цілком достовірна - і припускає, що можливо "якась психічно нездорова та неврівноважена людина об'являла війну вівчаркам у нашому місті". Можливо через те, що колись сама постраждала від укусів собаки, або з інших причин.

"Хто і з якою метою це робить, я сказати не можу. Однак моя собака за своє коротке життя не вкусила жодної людини, отже не думаю, що це була помста. Згідно інформації, яку мені надав ветлікар - за останні 2 тижні це п'ята отруєна вівчарка, а протягом останніх кількох місяців він мав виклики до близько сотні собак із ознаками отруєння (тубазидом або метиловим спиртом). Вртяувати вдалось лише кількох собак...", - каже Євген.

На світлині - овчарка, яку отруїли невідомі тиждень тому.

Наразі ми будемо тримати цю тему на контролі та пропонуємо всім у кого є підозри на отруєння їхніх домашніх тварин, негайно звертатися із заявою до правоохоронців.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp