Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль: «На Закарпатті накопичилося вже понад 130 готових до експорту вагонів із «дровами». Наче в Європі зараз лютий холод, а не спека!»

23 травня 2016 р., 13:32

Станом на нині.

Станом на 6-ту годину понеділка (23.05) на прикордонних залізничних станціях «Чоп» та «Батєво» накопичилося 134 залізничні вагони з деревиною, готової до відправки за кордон.

 

– Усі ці вагони – з-поза меж Закарпаття, вони оформлені митницями інших областей переважно як дрова, – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. – Власники вантажу – державні лісові господарства, які з усієї України через Закарпаття везуть ліс на експорт. Наче в Європі зараз лютий холод, а не спека! 

Оскільки за моїм розпорядженням дрова можна вивозити на експорт максимум метр завдовжки й поколоті, за кордон через Закарпаття ніхто їх не випустить.

Г.Москаль направив прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману урядову телеграму з проханням дати доручення «Укрзалізниці» припинити відправляти на Закарпаття вагони з деревиною, які заблокували роботу залізничних станцій. А обласним держадміністраціям та Державному комітету лісових ресурсів – забезпечити повергнення «дров» туди, звідки вони прибули.

Схожі новини

Москаль: "Моя присутність тут - це вже половина вирішення проблеми Закарпаття"
Москаль: «Обласна рада виступає за всебічний розвиток української мови і мов національних меншин, що проживають в області»
Москаль знову став керівником Закарпаття - ЗМІ
Москаль готовий особисто зустрічати кожного потенційного інвестора при вході в ОДА (ФОТО)
Угорщина розгляне можливість добудови гімназії в Берегові, а Закарпаття зробить усе для зменшення потоків нелегалів через свою територію
Москаль: «Незважаючи на складну ситуацію в державі, проблеми літніх людей не можуть залишатися поза увагою» (ФОТО)
Москаль: «На Закарпатті директор школи-інтернату самовільно відправив учня в США»
Москаль: "Прізвища та роки народження затриманих на «Драгобраті» осіб не становлять ніякого секрету"
У Великій Бакті за кошти екологічного податку відновлять очисні споруди
Голова ОДА доручив провести експертну оцінку проблемного мосту на міжнародній трасі М-25 (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp