Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні лісівники отримали грамоти і подяки від адміністрації НПП "Зачарований край" (Фото)

27 травня 2016 р., 15:59

Захисники Карпат

Цьогорічний травень традиційно завершується Святом останнього дзвоника для випускників шкіл. Також це час для підбиття підсумків роботи і успішності навчання учнів. Від імені адміністрації НПП «Зачарований край» працівники парку завітали до навколишніх шкіл з привітаннями з нагоди закінчення навчального року та символічними подарунками – грамотами і похвалами, як результат роботи учнів шкільних лісництв національного парку «Зачарований край». Відповідно, за активну участь у екологічних акціях «Година Землі 2016» та «Зустріч птахів – 2016», юним лісівникам.

Підгірнянського, Ільницького та Осійського шкільного лісництва вручили грамоти, – подяки за активну співпрацю та участь у екологічних акціях.

Тісний зв'язок між двома установами підтримується вже багато років. З метою поглиблення знань про флору і фауну Закарпаття, вивчення актуальних екологічних питань, співробітники національного парку регулярно відвідують хлопців і дівчат, проводять тематичні інформаційні години, екскурсії. В установі освіти створено шкільне лісництво і наукове товариство, а всі шкільні предмети пронизані ідеями охорони і дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Користуючись нагодою, від імені директора Національний природний парк «Зачарований край» Івана Піняшка, працівники парку подякували за участь, організацію та підтримку шкільних лісництв, запросили керівництво шкіл разом з учнями відвідувати парк під час літніх канікул та висловили свої наміри на подальшу співпрацю у збереженні природного середовища нашого краю.

Час йде, змінюються покоління, але школа як і раніше готує в своїх стінах активних хлопців і дівчат, яким небайдуже майбутнє Карпатських лісів. Залишається побажати вихованцям лісництва довгих років існування.

Закарпатський ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp