Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Здійснити мрії ужгородці заважає хвороба

3 червня 2016 р., 15:23

Будь-яка допомога - крок до здорового життя.

Через хворобу дівчина вже практично не виходить з дому.26-річна ужгородка чекає на будь-яку допомогу.

Нещодавно до редакції 0312.ua звернулись небайдужі ужгородці з проханням допомогти важкохворій дівчині.

Журналіст Сайту міста Ужгорода зателефонував дівчині. Її звати Вікторія Керецман. На момент телефонного дзвінка Вікторія була на прийомі у лікаря. Каже, що майже кожного дня відвідує лікарню, адже її стан дуже нестабільний.

Дівчина розповіла свою історію:

«Я – ужгородка. Мені 26 років, а я уже інвалід ІІІ групи. Батьки пенсіонери, тому не можуть повноцінно забезпечувати мені лікування. Хворію упродовж 4 років, 3 з яких фактично виходжу з дому, адже біль заважає вільно рухатись. Коли лежу, то значно легше. За останні півтори року 3 рази під «ніж». Мені робили складні операції на кишечник, однак вони не дали результату. Мій стан здоров’я не покращився, постійний біль зліва живота нікуди не дівся. Навіть обезболюючі препарати зовсім не допомагають. Серед інших симптомів - відчуття здуття, протягом трьох років температура 37.5 стала для мене нормою. Харчуватись дуже важко – їм лише рідкі страви. Вночі майже не сплю, тому що біль нікуди не зникає і просто не дає спати».

Хвороба Вікторії специфічна. Досі лікарі не можуть встановити точний діагноз, хоч зроблено багато обстежень. Приймає незліченну кількість препаратів: креон, ентерожерміна, дуфалак, ентероспазміл, колікід, спазмалгон, диксалгін, кетанов, ксіфокам або аналоги. Інколи виходить 8 таблеток за прийом».

Вікторія каже, що уся родина матеріально допомагала з лікуванням, але наразі гроші просто нема. Тому просить допомоги у небайдужих людей:

«Є клініка на базі медичного інституту у Дебрецені, яка готова визначити походження моєї хвороби та пролікувати. Однак, рахунок у 5 тисяч євро, який виставили, не підйомний для моєї сім’ї та близьких».

Мрія дівчини – повернути здоров’я, повноцінно жити, займатись улюбленою справою, дизайном, та стати мамою.



«Щиро буду вдячна за будь-яку допомогу», - завершує Вікторія.

Банківські реквізити:

Керецман Вікторія

МФО банку - 305299

Рахунок одержувача – 29244825509100

Код ЄДПРОУ банку – 14360570

Номер картки – 5168 7572 8580 5547



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp