Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні ввечері Україна зіграє із США товариський матч

5 березня 2014 р., 15:58

Сьогодні збірна України зіграє товариський матч зі збірною США. Цей поєдинок стане першим матчем національної команди в 2014 році. Та значення цього поєдинку зараз дуже високе.

5 березня, 21:00, Ларнака, "Антоніс Пападопулос", Україна - США, трансляція на Інтері.

Гравцям збірної України буде важко налаштуватися на гру проти збірної США, так як думки багатьох з них зараз зайняті тим, що відбувається в Україні. Але саме думка про те, що їх гра може допомогти, надихнути і відвернути українського вболівальника, повинна залишитися головною в головах наших гравців.

Михайло Фоменко отримав можливість експериментувати і повинен скористатися цією можливістю. Ясно, що попереду і нашої команди ще багато товариських ігор, але починати думати про те, хто буде боротися за вихід на Євро-2016, вже стоїть. І зрозуміло бажання Фоменко подивитися на гру Макаренко, Пилявского і Бойко. Останній на полі може і не вийти, а ось захисників "Маккабі" і "Динамо" можна сміливо очікувати.

Тим більше, що суперник підходить до гри з Україною не в самому оптимальному складі. Як мінімум, 6 основних виконавців, у тому числі і лідер Лендон Донован, не зможуть взяти участь у матчі. Але у США достатньо гравців, щоб спробувати замінити вибулих.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp