Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці 128-ї бригади отримали обладнання від американського мецената (ФОТО)

7 червня 2016 р., 17:00

Передав бійцям обладнання Москаль.

Ось вона, небайдужість серця

 

Г.Москаль передав 128-й окремій механізованій бригаді обладнання від мецената з Америки
Прилад нічного бачення та комплекти переносних ємностей для води – нові спецзасоби отримають військові 128-ї окремої гірсько-піхотної механізованої бригади. Чергова партія обладнання та спорядження для військовослужбовців надійшла від патріота та мецената, який мешкає в Сполучених Штатах Америки.

Вкрай необхідні речі бійцям бригади особисто передав керівник краю Геннадій Москаль. Це – прилад нічного бачення з можливістю відео та фотофіксації, з SD картою на 32ГБ та 15 комплектів переносних ємкостей для води - кожен об’ємом по 3 літри.
Г. Москаль побажав військовим успіхів у боротьбі з ворогом та високо оцінив вклад закарпатців в захисті українських земель на сході країни.
-- В рамках декомунізації моїм розпорядженням перейменовано дві вулиці в Ужгороді та Мукачеві на честь 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, - зазначив голова ОДА. - Кілька десятків вулиць перейменовано та названо на честь закарпатських військовослужбовців, які загинули на сході держави.
Військові подякували керівнику області та благодійнику за надане обладнання та спорядження, яке днями буде відправлено бійцям 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади, що дислокується на Донеччині.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp