Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полторак і Москаль поговорили про можливість розміщення 128-ї бригади у Мукачеві та Берегові

2 серпня 2018 р., 14:45

Вчора, 1 серпня.

В Ужгороді відбулася робоча нарада міністра оборони України Степана Полторака і голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, під час якої розглядалися питання будівництва об'єктів інфраструктури Збройних сил в регіоні і житла для військових.

"Під час спілкування було розглянуто можливість розміщення 128-й гірсько-піхотної бригади в смт. Берегове та Мукачево", - повідомляє прес-служба Міноборони України в середу ввечері.

Також у рамках робочої поїздки міністра відбулася нарада, на якій було обговорено перебіг будівництва об'єктів інфраструктури для підрозділів ЗСУ та житла для військовослужбовців.

128-я окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада (128 ОГШБр, в/ч А1556) - з'єднання гірської піхоти Сухопутних військ України. Бригада перебуває у складі оперативного командування "Захід"; штаб бригади розміщено в м.Мукачево, а підрозділи дислокуються на території Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp