Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Львів перетворився на поле протистояння влади та громадськості (Фото)

9 червня 2016 р., 20:31

Такої кількості військових у місті не пам’ятають

Сьогодні у Львові стався безпрецедентний випадок. Місто, яке весь час декларувало Європейські цінності, перетворилося на поле протистояння влади та громадян, передає кореспондент Львівського порталу.

Якщо вхід у Ратушу, де сидить львівський мер, фактично забарикадували правоохоронці то в кількох метрах від Ратуші чатують автозаки із військовими людьми у камуфляжі.

Такою кількістю силовиків у Львові не забезпечували порядок навіть Президента України Петра Порошенка.

Після того, як громадськість позбавили права взяти участь на слуханнях ЛМР сталися масові бійки. Через заворушення сесію невдовзі скасували.

Активісти таки прорвалися до зали засідань та скандували «Садового у відставку!»

{g}

Міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу прокоментував нинішні сутички у Ратуші під час сесійного засідання. Заяву мера виклали у мережу.

«Вчора ввечері ми отримали інформацію від спеціальних служб, що сьогодні буде спроба захоплення Ратуші і буде спроба зірвати засідання сесії міської ради. Я звернувся з відповідним листом до керівника поліції області та до керівника обласної СБУ, щоби вони взяли це до уваги і підсилили правопорядок і в Ратуші, і біля неї. Сьогодні, напевно, багато львів’ян бачили спеціальну техніку. Правда, коли я сам її побачив, попросив, щоби її прибрали з площі Ринок, тому що це не якась надзвичайна ситуація. Але те, що хлопці залишилися всередині, врятувало ситуацію. Бо, коли УНА-УНСО і «свободівці» вривалися в Ратушу, коли почали бити людей, використовувати проти хлопців сльозогінний газ… Не уявляю, що сталося б, якби не було поліції, була б велика біда і пролилася б кров…», – зазначив мер.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp