Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Ужгорода стартує Всеукраїнський велопробіг "Вишиваний шлях"

10 червня 2016 р., 08:24

Вже завтра!

11 червня о 10.30 ранку на Театральній площі в Ужгороді зберуться справжні фанати велосипедних мандрів, щоб почати свою грандіозну всеукраїнську вело пригоду - подорож маршрутом «Вишиваний Шлях». Стартовий івент триватиме з 10.30 до 12.00. На заході будуть присутні зареєстровані учасники велопробігу (близько 40), організатори соціального туристичного проекту «Вишиваний Шлях», представники міської адміністрації, волонтери, громадськість. Координатор Катерина Ганус проведе коротку презентацію проекту, а представник ужгородської вело спільноти Едуард Татуревич проведе міні-лекцію про безпеку руху під час масових вело-заходів. Очікується також вітальне слово від представника міської адміністрації Ужгороду.

Під час заходу планується проведення флешмобу, під час якого учасники, волонтери та усі присутні формуватимуться у великі літери «СТАРТ», які символізуватимуть урочистий початок вело пригоди. Флешмоб фотографуватимуть квадрокоптери згори. Безпосередній від’їзд учасників (старт велопробігу) відбудеться о 12.00. Від Ужгорода група першопрохідців «Вишиваного Шляху» прямуватиме до Мукачевого, там їх зустріне місцевий координатор, який проведе екскурсію містом. Перша ночівля групи передбачена на території замку кохання Сент-Міклош у с. Чинадієво. Серед наступних зупинок на маршруті – Львів, Почаїв, Кременець, Острог, Житомир, Радомишль тощо. Протягом 18 днів учасники заходу відкриватимуть для себе незвідану Україну, проїжджатимуть повз безліч цікавих пам’яток та гарних місць. Фінішує група 28 червня у Києві на Майдані Незалежності, де зустрічається з велосипедистами, що паралельно долали іншу половину маршруту – з Харкова до Києва.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати стартовий івент в Ужгороді та долучитися до флешмобу! Станьте частинкою шаленої велосипедної пригоди! 

Вишиваний Шлях - всеукраїнський соціальний туристичний проект, метою якого є розкриття незвіданого туристичного потенціалу України та символічне об’єднання заходу і сходу України велосипедним маршрутом, довжиною більше 2 000 км.

Детальна інформація та план проведення велопробігу із зазначеними місцями та датами старту доступні на сайті www.ornamentway.com

Контакти:

Координатор проекту – Катерина Ганус, katya.ganus@gmail.com, (066) 674-43-31

PR-менеджер – Ірина Бішко - irabishko@ukr.net, (093) 912-49-22

http://ornamentway.com/

https://biggggidea.com/project/ornament_way/

https://www.facebook.com/VyshyvaniyShlyakh/

https://vk.com/ornament_way

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp