Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Триває конкурс на кращий герб, прапор та гімн Синевира

10 червня 2016 р., 20:27

Переможець отримає грошову винагороду

Триває конкурс на створення офіційної символіки територіальної громади Синевира, оголошений виконавчим комітетом Синевирської сільської ради ще напочатку березня цього року.

Нагадуємо, що конкурс проводиться з метою визначення найкращих конкурсних робіт із створення офіційної символіки населеного пункту, а саме:

- створення ескізу герба та прапора територіальної громади;

- написання тексту та музики гімну територіальної громади.

Заявки на участь у конкурсі та конкурсні роботи приймаються включно до 31.07.2016. Після чого конкурсні роботи будуть перевірені комісією на відповідність заявленим вимогам, кращі з них будуть допущені до наступного етапу – громадського обговорення та голосування, яке триватиме з 08.08.2016 по 26.08.2016.

27.08.2016 заплановано провести підбиття підсумків громадського голосування, а наступного дня - 28.08.2016 – винести питання про затвердження офіційної символіки територіальної громади Синевира на розгляд сесії Синевирської сільської ради.

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора, гімну населеного пункту є збереження історичної та культурної спадщини Синевира, утвердження звичаїв і традицій верховинського народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Синевир як культурний, історичний та туристичний центр Закарпаття, популяризація Синевира на українській та міжнародній туристичній арені.

Переможець у конкурсі на кращий герб і прапор територіальної громади, а також переможець у конкурсі на кращий текст і музику гімну Синевира одержить грошову винагороду у сумі 5000 (п’ять тисяч) гривень кожен.

Конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до Виконавчого комітету Синевирської сільської ради на адресу: с. Синевир, 1066, Міжгірський р–н, Закарпатська обл., 90041.

Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку symbol@synevyr.org.ua з поміткою у назві теми листа «Герб та прапор Синевира» або «Текст і музика гімну Синевира».

Порядок, строки та умови проведення конкурсу, вимоги до його учасників та вимоги до конкурсних робіт визначені у «Положенні про проведення конкурсу на створення офіційної символіки територіальної громади Синевира», затвердженому розпорядженням Синевирського сільського голови від 22.02.2016 №11.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp