Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У краї оголосили конкурс на найкращий гімн, герб та прапор Синевира

15 березня 2016 р., 09:17

Конкурс має 5 етапів.

Виконавчим комітетом Синевирської сільської ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки територіальної громади Синевира.

Конкурс проводиться з метою визначення найкращих конкурсних робіт із створення офіційної символіки населеного пункту, а саме:

- створення ескізу герба та прапора територіальної громади;

- написання тексту та музики гімну територіальної громади.

Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:

1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 01.03.2016 по 31.07.2016;

2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих – з 01.08.2016 по 07.08.2016;

3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з 08.08.2016 по 26.08.2016;

4 етап – підбиття підсумків громадського голосування – 27.08.2016;

5 етап – затвердження Синевирською сільською радою офіційної символіки територіальної громади Синевира – 28.08.2016.

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора, гімну населеного пункту є збереження історичної та культурної спадщини Синевира, утвердження звичаїв і традицій верховинського народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Синевир як культурний, історичний та туристичний центр Закарпаття, популяризація Синевира на українській та міжнародній туристичній арені.

Переможець у конкурсі на кращий герб і прапор територіальної громади, а також переможець у конкурсі на кращий текст і музику гімну Синевира одержить грошову винагороду у сумі 5000 (п’ять тисяч) гривень кожен.

Конкурсні роботи подаються або надсилаються поштою до Виконавчого комітету Синевирської сільської ради на адресу: с. Синевир, 1066, Міжгірський р–н, Закарпатська обл., 90041.

Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну скриньку symbol@synevyr.org.ua з поміткою у назві теми листа «Герб та прапор Синевира» або «Текст і музика гімну Синевира».

Порядок, строки та умови проведення конкурсу, вимоги до його учасників та вимоги до конкурсних робіт визначені у «Положенні про проведення конкурсу на створення офіційної символіки територіальної громади Синевира», затвердженому розпорядженням Синевирського сільського голови від 22.02.2016 № 11 (pdf-версія).

Синевирська сільська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp