Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді пройде семінар "Порівняльний аналіз військових подій на Балканах та в Україні. Правовий захист"

12 червня 2016 р., 09:57

Буде цікаво

15 червня о 18.00 у приміщені ГО «Справа Кольпінга в Україні» за адресою вулиця Швабська, 25 (2 поверх, кабінет №10) відбудеться семінар для внутрішньо переміщених осіб та журналістів. Захід буде стосуватися подій на Сході України. Під час семінару Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород презентуватиме порівняльну характеристику війни на Балканах та досвід учасників тодішньої війни у документуванні злочинів проти людства.

У ході зустрічі лектори розкажуть про діяльність УГСПЛ та важливість документування злочинів проти людяності, порушення прав людини у зоні проведення антитерористичної операції, повідомляє
прес-служба ГО «Закарпатська громада».

Представники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проінформують про діяльність центру та права внутрiшньо перемiщених осiб зокрема і на безоплатну правову допомогу.

Також під час семінару внутрішньо переміщені особи дізнаються про діяльність ресурсного центру від ГО «Справа Кольпінга в Україні».

Презентація «Порівняльний аналіз подій на Балканах та в Україні» що стосується погляду і досвіду іноземних колег буде актуальна й для журналістів.


Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp