Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як до рятувальників делегація з Височини завітала (ФОТО)

18 червня 2016 р., 12:20

Чехи не оминули надзвичайників.

Гості прийшли вчора.
17 червня делегація краю Височина Чеської Республіки на чолі з гетьманом Іржі Бєгоунеком відвідала пожежно-рятувальний підрозділ. Понад 20 чеських посадовців, до складу яких входять і представники пожежної служби, в рамках транскордонного співробітництва, перебуває на території Закарпатської області.

Метою їхнього візиту є поглиблення співпраці між регіонами та реалізація цілого ряду спільних інвестиційних проектів у різних сферах життєдіяльності.

 

Перебуваючи на території Перечинського району чеська делегація відвідала пожежно-рятувальний підрозділ. Зустріч відбулася на базі ДПРЧ-1 м. Перечин. Закарпатських рятувальників представляв керівник Управління Роман Гудак.

Також у заході взяли участь начальник відділу зовнішніх зв’язків, міжнародної технічної допомоги та протоколу Закарпатської облради Василь Маковський та директор благодійного фонду «ВіЗа» Володимир Чубірко.


Чеська делегація оглянула техніку, пожежно-технічне обладнання та спорядження місцевих рятувальників. Гостям було цікаво дізнатися як вогнеборці борються зі стихією та ліквідовують наслідки дорожньо-транспортних пригод.

Під кінець зустрічі гетьман краю Височина Їржі Бєгоунек наголосив, що наступним у реалізації чергового інвестиційного проекту на черзі стоїть саме Перечинський район і всіляко сприятиме аби до питань соціально-культурного плану були включені й потреби пожежно-рятувальної служби та налагодження тісної співпраці між рятувальниками двох країн.

У свою чергу начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак подякував поважним гостям за візит та висловив сподівання, що співпраця між рятувальниками краю Височина та Закарпаття й надалі поглиблюватиметься й дасть позитивний результат. Адже ознайомлення з методами боротьби зі стихіями в інших країнах можна буде використати на практиці й таким чином удосконалити надання допомоги населенню, яке потрапляє в небезпечні ситуації.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp