Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Балоги прийшли полісмени (ФОТО)

18 червня 2016 р., 13:41

На нараду.

Говорили і про проблеми/

Міський голова Андрій Балога провів зустріч з керівником управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Юрієм Марценишином та особовим складом поліції. Міський голова запропонував перевести зустріч в формат діалогу. 

 

Керівник поліції насамперед подякував міській владі, яка закупила для поліції велосипеди, і вже незабаром вулиці міста патрулюватимуть велопатрулі. Окрім того, працівники патрульної поліції озвучували й проблемні питання – серед них і стан дорожньої розмітки, й проблеми з паркуванням в місті, необхідність освітлення в мікрорайонах. Андрій Балога зазначив, що угорські фахівці дорожнього господарства завершують розробку схеми дорожнього руху в Мукачеві. Там буде враховано й пропозиції щодо облаштування нових місць для паркування, схема руху автобусів, а також всі необхідні елементи дорожнього руху. Також за словами міського голови в місті буде замінено вуличне освітлення на більш сучасне – світлодіоне, в тому числі й в мікрорайонах міста.

Домовлено в ході зустрічі й про проведення спільних рейдів працівників муніципальної поліції та патрульної поліції місцями незаконної вуличної торгівлі. Предметом уваги стануть й магазини з цілодобовим режимом роботи, де ведеться торгівля алкогольними напоями. Буде враховано міською владою й пропозиція патрульних щодо необхідності встановлення відеокамер на виїздах з Мукачева. Саме відеофіксація, за словами патрульних, дозволяє їм розкривати частину правопорушень.

Насамкінець було домовлено про організацію спортивних турнірів депутатів міськради та патрульних поліцейських.









Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp