Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потрепілі від потужного граду закарпатці самотужки відновлюють свої будинки

23 червня 2016 р., 11:19

Від місцевої влади - жодної допомоги

Вчора, 22 червня, о 11:00 проведено позачергове засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Закарпатської ОДА, де ситуація, яка склалася в області 21 червня 2016 року, визнана надзвичайною ситуацією природного характеру регіонального рівня.

Комісії місцевих органів влади продовжують роботу щодо обстеження пошкоджених будинків, об’єктів бюджетної сфери, інфраструктури, інших об’єктів державної, комунальної та приватної власності та характеру їх пошкоджень. З метою недопущення подальших руйнувань та збільшення обсягів збитків органами місцевої влади вживаються першочергові заходи із ліквідації пошкоджень покрівель житлових будинків та об’єктів бюджетної сфери.

Шокуючі наслідки негоди зняли з висоти пташиного польоту (Відео)

Протягом вчорашнього дня роботи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації проводилися потерпілими громадянами за рахунок власних сил, повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Відновлювальні роботи на об’єктах державної та комунальної власності будуть проводитись після складення загального переліку пошкоджених закладів разом із відповідним розрахунком збитків та сумою коштів, необхідних для їх відновлення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp