Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні співпрацюватимуть з педколективом Мукачівського кооперативного коледжу

25 червня 2016 р., 14:20

Про це домовились під час вчорашньої зустрічі

Вчора екіпаж патрульних провів робочу зустріч з педагогічним колективом Мукачівського кооперативного коледжу.

На початку зустрічі полісмени розповіли про основні принципи діяльності патрульної поліції та взаємодії з громадянами, підприємствами та організаціями. Також обговорили проблемні питання, що виникають або є типовими для освітнього закладу, зокрема про недопустимість розповсюдження наркотичних речовин. Попередили про відповідальність, розповіли про алгоритм дій при виявленні таких фактів.

В кінці зустрічі полісмени вислухали побажання колективу та домовились про подальшу співпрацю, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.



Ряд подібних зустрічей заплановані й з колективами інших підприємств та організацій. Головна мета – ознайомити громадян, працівників закладів із відповідальністю за найбільш поширені адміністративні та кримінальні правопорушення, допомогти у розгляді проблемних питань, вирішення яких є у компетенції патрульної поліції, налагодити зворотній зв'язок.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp