Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці з особливими потребами борються за здоров’я з фахівцями-чарівниками (ФОТО)

1 липня 2016 р., 10:31

Які щодня дарують надію на здорове життя. Працюють невтомно, але добре знають, до чого йдуть.

Ви думали, що ми на канікулах? Нічого подібного! Ось уже два тижні у нашому казковому будиночку проходять профілактику особливі дітки. Вони дійсно особливі і неймовірні: сонячні і такі щирі! Спілкуватися з ними – справжній дар долі. Дітки дуже старанно працюють, аби навчитися робити те, що більшість з нас роблять автоматично і не замислюючись. Це дійсно великий труд і боротьба, але воно того варте. Коли дворічна дівчинка, яка не могла тримати голівку, після курсу профілактичної гімнастики і масажу, лежачи на животику, спирається на ручки і в неї все чудово виходить - то і для неї, і для батьків це справжнє щастя. Коли з’являється надія, що дитина, яка сидить у візочку, зможе ходити, то це - неймовірна винагорода. В першу чергу для людей, які докладають максимум зусиль, аби це сталося, - пише ГО "Щасливі діти".

{g}

Ми дуже пишаємося, що тепер товаришуємо з хлопцями з сусідньої Львівщини, яким, власне, й треба подякувати за результати і нелегкий труд. Василь Ганяк – масажист. Хлопець з почуттям гумору і, здається, з батарейками, які ніколи не сідають :) Юрій Монастирський – понад 10 років працює у цій сфері. Проводить гімнастику та масаж. Як сьогодні сказала мама однієї дитинки: "Юра – справжній чарівник" :) Оцінити зусилля хлопців зможе тільки той, хто хоча б один день побуде поруч з ними і побачить все на власні очі.

А ще окремо хотілося б сказати про мам. Про тендітних жінок, які роками (хто 2, хто 5, а хто уже й 20) живуть у постійній боротьбі. За перший крок. За перше слово. За право бути щасливими. І ми дуже бажаємо цим сильним жінкам дійсно бути такими: щасливими.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp