Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулися антитерористичні навчання (ФОТО)

2 липня 2016 р., 12:03

Вчилися як діяти.

Учора, 1 липня, координаційна група Анитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання на базі двох об'єктів, а саме в адмінбудівлі Виконавчого комітету Ужгородської міської ради та в Міжнародному аеропорту м. Ужгород.

До участі у навчаннях були залучені сили та засоби СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, медичної служби, органів місцевої влади та інших суб’єктів антитерористичної діяльності. У навчаннях брали участь і військовослужбовці Чопського прикордонного загону.

Відповідно до тактичного задуму стройового навчання, прикордонники провели блокування Ужгородського аеропорту з метою недопущення проникнення сторонніх осіб. Завершальним етапом стало захоплення умовних терористів та звільнення умовних заручників.

Відтак, охоронці кордону перевірили готовність своїх сил і засобів, відпрацювали алгоритм дій із протидії можливим терористичним загрозам на об’єктах поблизу кордону, а також удосконалили механізм взаємодії між відомствами та установами, задіяними в антитерористичній діяльності.

Загалом в антитерористичному занятті взяли участь 130 військовослужбовців Чопського прикордонного загону та було задіяно 11 одиниць спеціальної техніки.

Варто зазначити, що такі заняття є дуже важливими, оскільки вони показують роль і місце кожного учасника навчання під час виконання поставлених завдань в екстремальній обстановці, а також допомагають удосконалити практичні навички військовослужбовців.
Прес-служба Чопського прикордоного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp