Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Новоселиці відкриють туристичний маршрут, присвячений опришку Пинті (ФОТО)

5 березня 2014 р., 19:08

Село Новоселиця з наявними на його території історико-культурними та природними ресурсами, має значний потенціал для організації активного та пізнавального маршрутів.

Обхід одного з таких напрямків було ініційовано та здійснено 28 лютого працівниками відділу туризму та транскордонного співробітництва Виноградівської райдержадміністрації спільно з представниками місцевої громади.

Майбутній маршрут буде присвячений опришку Пинті та розкриватиме найважливіші етапи його життя та діяльності. В так званій «Пинтьовій ямі» були виявлені сліди стоянки, зокрема залишки криниці та величезні брили, які колись могли використовуватись для господарських потреб. 

Рівень складності та тривалість проходження роблять даний маршрут доступним для людей різного віку та фізичної підготовки, що в свою чергу може привабити сюди широку цільову аудиторії, а район зможе запропонувати нову цікаву атракцію.



Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp