Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Днем працівників природно-заповідної справи!

7 липня 2016 р., 19:24

7 липня - День працівників природно-заповідної справи

Наш регіон – це унікальна територія гірських ландшафтів, біологічного різноманіття, численних водойм, щедрих лісів. Усе це багатство природи знаходиться під охороною співробітників національного природного парку «Синевир». Щоденний самовідданий труд цих людей заслуговує на слова подяки їм за плідну працю на ниві природно-заповідної справи України, яка є довгостроковим пріоритетом нашої держави.

Впродовж 27 років функціонування НПП «Синевир», працівники установи показали, що вміють долати будь-які перешкоди задля збереження довкілля. Це викликає повагу і низький уклін до природоохоронців, які колись трудилися і трудяться зараз у парку.

З нагоди професійного свята Дня працівника природно-заповідної справи вітаю Вас, шановні колеги, бажаю здоров’я міцного, ясного і мирного неба, щастя, радості, достатку. Наснаги Вам у праці, злагоди в родині, довгих і щасливих років життя!
Микола Дербак, директор національного природного парку "Синевир"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp