Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Індустріальний парк на Ужгородщині стане "серцем" машинобудування Закарпаття

27 травня 2014 р., 11:47

Парк "Соломоново" - солодка приманка для інвесторів. Орієнтований на задоволення зростаючого попиту на промислову нерухомість, що зумовлений перенесенням виробництва із Західної та Центральної Європи далі на схід.

До Реєстру індустріальних (промислових) парків рекомендовано включити індустріальні парки – «Соломоново» (с. Соломоново Ужгородського району Закарпатської області) та «Свема» (м. Шостка Сумської області).

Відповідне рішення прийняте на черговому засіданні постійно діючої при Мінекономрозвитку Міжвідомчої комісії з підготовки рекомендацій щодо включення індустріальних парків до цього Реєстру.

Пріоритетними напрямами діяльності індустріального парку «Свема» визначено хімічне виробництво, виробництво фармацевтичних виробів, будівельних матеріалів, деревообробку, виробництво із пластмаси.

В індустріальному парку «Соломоново» планується розміщення виробництв галузей середнього та точного машинобудування, зокрема, автомобілебудування, приладобудування, електронної промисловості тощо.

Облаштування цих індустріальних парків забезпечить створення близько 7 тисяч додаткових робочих місць.

Нагадаємо, що за чинним законодавством Держінвестпроект включає індустріальний парк до Реєстру індустріальних (промислових) парків у дводенний строк із дня надходження повідомлення від Мінекономрозвитку про відповідне рішення комісії.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp