Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото з місця трагічної аварії на Свалявщині

13 липня 2016 р., 14:17

Водій іномарки не впорався з керуванням

Страшна аварія забрала життя людини.

Вчора, близько 18:00 у с.Росош Свалявського району водій автомобіля "BMW", рухаючись у напрямку Сваляви, не впорався з керуванням - і з’їхав з дороги та влетів у залізну огорожу.

Внаслідок ДТП 46-річний водій автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Свалявської ЦРЛ, де наразі й перебуває. А 53-річний пасажир, мешканець с.Дусино, від отриманих травм помер на місці події.



Попередньо встановлено, що перевищення швидкості й стало причиною смертельної ДТП. Як стало, відомо правоохоронцям пасажир, що загинув, був попутником, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Аварія на горі Гимба: Молодята впали з висоти 200 метрів (Фото)

Від водія взято аналіз на вміст алкоголю в крові. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Свалявського відділення поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинила смерть потерпілого). Триває досудове розслідування в ході якого з’ясуються всі обставини та причини ДТП.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp