Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ГПУ знайшла гвинтівку, з якої стріляли на Майдані

14 липня 2016 р., 14:02

Рештки снайперської гвинтівки знайдені в озері, повідомив Луценко.

У четвер, 14 липня, в результаті обшуків виявлено рештки снайперської гвинтівки, з якої бійці "Беркута" стріляли в активістів Майдану біля Жовтневого палацу. 


Про це на своїй сторінці повідомив генпрокурор Юрій Луценко."Сьогодні силами Департаменту спецрозслідування ГПУ провели обшуки у причетних до вивезення з Києва після кривавих розстрілів "Чорної сотні" Беркута і подальшого знищення їх зброї. Знайдені в озері елементи снайперської гвинтівки (яку вся країна бачила в руках вбивці під Жовтневим палацом) і автоматів стануть черговим доказом на судовому процесі", - написав він у себе у Facebook.У свою чергу депутат Ради від БПП Володимир Ар'єв додав, що елементи зброї були знайдені в одному зі ставків у Голосіївському районі Києва.

За його словами, ті, хто вивозив бійців "Беркута" і ховав зброю, відомі персонально, проте їх імена поки що не називаються в інтересах слідства.Нагадаємо, в листопаді 2015 року ГПУ оприлюднила повний звіт розслідування подій на Майдані, що відбулися взимку 2013-2014 років. Однак у відомстві впевнені, що на розслідування злочинів проти учасників Майдану знадобляться роки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp