Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 60 закарпатців отримали нагороди за оборону Луганського аеропорту (Фото)

17 липня 2016 р., 09:30

Деякі вручено посмертно...

У Закарпатському обласному військовому комісаріаті вручили нагороди військовослужбовцям-закарпатцям, які брали участь у героїчній обороні Луганського аеропорту. Більше 60 бійців отримали відзнаки за ініціативи Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України». 12 відзнак «За оборону Луганського аеропорту» вручили посмертно рідним та близьким тих, хто загинув при виконанні військового обов’язку.

Про це повідомляє Закарпатський обласний військовий комісаріат.

Бійців, які прийшли на захід, привітали тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара області полковник Петро Марко та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, які висловили їм вдячність за проявлену мужність та героїзм.

За особисту рішучість при виконанні військового обов’язку у ході антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей України двоє військовослужбовців отримали пам’ятні знаки «Генерал армії В.Ф. Маргелов». Дев’ятеро бійців були відзначені медаллю «Учасник АТО» Начальника Генерального штабу - Головнокомандувача Збройних Сил України.

За мужність і самовідданість, виявлені при організації та наданні всебічної допомоги захисникам України, активну участь у волонтерському русі та сумлінне служіння українському народові орденом «За оборону країни» нагородили Наталію Угрин, орден «Бойовий волонтер України» отримали Власта Негря та Ярослава Федур.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp