Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Із Закарпаття в Чехію слідував контрабандний вантаж (Фото, Відео)

23 липня 2016 р., 14:55

Підозри прикордонників та митників підтвердила собака

Кількість та вартість контрабандних цигарок підраховують.

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 23 липня 2016 року, працівники Закарпатської митниці ДФС спільно з прикордонниками, СБУ та податковою міліцією припинили спробу вивезення з України значної кількості тютюнових виробів.

Тютюнові вироби контрабандисти заховали серед вантажу пиломатеріалів.

Вантажний автомобіль «DAF», в якому й знайшли сховки, слідував на виїзд з України. За документами ним везли вантаж в Чеську республіку. У ході контролю та огляду транспортного засобу аналізуючи наявну інформацію у прикордонників виникли певні сумніви, що через кордон можуть переміщувати тютюнові вироби. До перевірки також залучили службову собаку, яка натренована на пошук курива. Тож після спрацювання чотирилапого помічника підозри посилилися. Саме тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу, у результаті якого серед вантажу пиломатеріалів були виявлені контрабандні сигарети білоруського виробництва без акцизних марок України, повідомляє Державна прикордонна служба України.

{g}



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp