Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція розповіла про тіло, знайдене в колодязі на Виноградівщині (Фото)

25 липня 2016 р., 13:41

До колодязя впала не жінка, а чоловік

Як ми вже повідомляли, на Виноградівщині між двома селами в колодязі було знайдено тіло людини. Як виявилось жертвою став чоловік, я не жінка, як повідомили рятувальники.



24 липня о 13:50 у поліцію зателефонував мешканець села Руська Долина й повідомив, що виявив свого родича у водостічному колодязі мертвим.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Виноградівського ВП, яка з’ясувала, що пенсіонер, мешканець села Руська Долина, поїхав зранку на велосипеді в сусіднє село Нове Село по лікарські трави. Дорогою 61-літній чоловік не помітив закинутий у чагарнику 10-метровий колодязь.

Зовнішніх ознак насильницької смерті слідчими не виявлено. Тіло направили у прозектуру Виноградівської ЦРЛ.

Поліцейські огородили місце трагедії, аби в пастку більше ніхто не потрапив, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (додаткова кваліфікація нещасний випадок). Поліція з’ясовує кому належить даний колодязь. Попередньо встановлено що він безхозний.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp