Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські депутати просять відремонтувати дороги

1 серпня 2016 р., 15:02

Наболіле питання.

І важливе.

На першому пленарному засіданні четвертої сесії облради підтримано низку депутатських запитів. Серед них чимало стосується питання ремонту доріг. Адже у краї , який називають «західними воротами» України, дороги нікудишні.

Антон Ліврінц та Андрій Шекета звернулися щодо необхідності капітального ремонту дороги Кальник-Шкуратівці Мукачівського району. Ця дорога, зазначають депутати, що фактично сполучає два райони області, на нині практично зруйнована. Від того, в якому стані вона знаходиться, залежить і розвиток цих населених пунктів, і добробут та соціальне самопочуття їх жителів. А сьогодні там рух ускладнений і небезпечний.

В іншому запиті Антон Ліврінц порушив питання стосовно проведення ремонту вулиць Старолюбовнянської та Чорновола у м.Свалява. На цих вулицях - об’їзна дорога вантажного транспорту, який вщент зруйнував дорожнє покриття. Як підкреслює обласний обранець, вона настільки зруйнована, що несе загрозу для життя і здоров’я водіїв та пішоходів.

У своєму запиті Петро Добромільський просить спрямувати кошти обласного бюджету на поточний ремонт ділянки дороги від вул.Шевченка до вул.. Конституції у с. Білки та автодороги від с.Білки до с.Осій, що на Іршавщині. На цій автодорозі, підкреслив депутат, багато років не проводився ремонт і знаходиться вона у жахливому стані. Вибірковий поточний ремонт може зберегти дорожнє покриття і дати можливість повноцінно їздити вказаною автодорогою.

Усі ці запити направлено у відповідні інстанції. Про результати їх розгляду буде інформовано і депутатів, і обласну раду.






Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp