Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційно про витік "чорного золота" з нафтопроводу "Дружба" на Мукачівщині

29 травня 2014 р., 17:15

Нафта забруднила територію площею 0,7. Наразі витік локалізували.

Неподалік м.Мукачева, на відстані двох кілометрів від с.Бенедиківці, під час проведення робіт виявлено незаконну врізку до нафтопроводу «Дружба». На місце події одразу виїхав начальник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк разом зі слідчо-оперативною групою та працівники ДСНС. 

Ввечері до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця Ужгородського району, що на землях Ракошинської сільської ради, де проходить нафтопровід, він виявив витік речовини, ймовірно нафти, у вигляді фонтану висотою близько 5 метрів. 

Як з`ясували правоохоронці на місці пригоди, тракторист, який проводив земельно-розкопні роботи, ковшом екскаватора зачепив гумовий шланг діаметром близько 5 см. Шланг був приєднаний до незаконно врізаного краника до труби нафтопроводу. Окрім того, правоохоронці зафіксували, що через трубку, яка пролягала на глибині близько 1,2 м, протікала речовина, схожа на нафту під високим тиском.

Витік нафтопродукту працівники «Укратранснафти» локалізували. Попередньо встановлено, що в результаті витоку забруднено близько 0,7 га площі. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp