Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка подякувала полісменам за батька

13 серпня 2016 р., 13:20

Якого, на щастя, знайшли.

Історія зі щасливим кінцем

Завдяки спільним зусиллям поліції та громадян зниклого кілька днів тому 68-річного виноградівця повернули до рідних. 11 серпня на нашому сайті було опубліковано інформацію про розшук зниклого чоловіка з Виноградівщини. 68-річний пенсіонер, мешканець села Велика Копаня, ще 8 серпня пішов з дому, відтоді зв’язок з ним обірвався… На сполох забила його дочка, що мешкає в місті Ужгород. Останній раз чоловіка бачили на залізнодорожному вокзалі у Виноградові. Особливою прикметою було те, що він пересувався, спираючись на тростину. Одразу в пошуки чоловіка включились слідчі Виноградівського відділення та усієї області. Старший лейтенант слідчого відділу Віталій Едуардович Чорногор переглянув усі відеозаписи з камер спостереження, де міг проходити чоловік, опитав людей на вокзалах, ринках і магазинах міста. І на одній з камер, навпроти ринку в центрі міста Виноградова, він знайшов схожий силует зниклого дідуся. 

Дочка пенсіонера, в свою чергу, опублікувала оголошення про розшук у соцмережі зі стоп-кадром з веб-камери, що знайшов слідчий. І результат не забарився. Того ж дня небайдужа мешканка Ужгорода Людмила Бабунич відгукнулась на оголошення, й повідомила, що бачила схожого чоловіка у місті поблизу вокзалу. Ужгородські полісмени розшукали пенсіонера і повернули додому. Як повідомила пізніше дочка зниклого, у її батька нещодавно стався інсульт, тому він міг не пам’ятати куди поїхав і для чого. Жінка висловила подяку старшому лейтенанту слідчого відділу Виноградівського ВП Віталію Едуардовичу Чорногору за його людяність та професіоналізм, проявлений у пошуку її батька, а також мешканці Ужгорода Людмилі Бабунич та всім небайдужим закарпатцям, які приклали зусиль до пошуку рідної їй людини. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp