Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Днем Незалежності України!

23 серпня 2016 р., 15:44

Головний поліцейський краю привітав закарпатців 25-річчя України

24 серпня ми святкуємо 25-ту річницю Незалежності України – чверть століття тернистого шляху до своєї самостійності та свободи. Долаючи труднощі та помилки, ми «виросли» в єдності, об’єдналися в духовній силі.

Пройдений шлях – немалий період для національної самоідентифікації. Те, що ми маємо сьогодні, здобуте ціною десятків тисяч життів, зламаних доль, ціною материнських і дитячих сліз та болю. Тому жодний з нас не має морального права бути слабким. Не зважаючи на прагнення ворога порушити наші кордони, зруйнувати державу і внести в неї розбрат, пам’ятаймо, що хоч ми й різні, зате єдині в творенні сильного, демократичного і правового суспільства.

Будьмо справедливими, чесними та толерантними. Поважаймо себе і всіх довкола. Хай чистим та блакитним буде над нами небо, хай золоті жита колосяться на нашій мирній землі! Здоров’я Вам, радості, сімейного затишку та Божої благодаті!

Слава Україні! Героям – слава!



Т.в.о начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp