Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Допоможіть Іванкові почути світ!

23 серпня 2016 р., 18:27

У свої 8 рочків хлопчик ще не чув і не розмовляв

У сім'ї Інни та Василя Полянських із Боржавського трійко діточок – син Іванко та дві красуні-донечки 4-річна Вікторія та 6-річна Настя. На перший погляд їх хлопчик росте цілком здоровою, напрочуд енергійною та життєрадісною дитиною. Та, насправді у нього – двобічна нейросенсорна глухота, - повідомляє Рух підтримки Закарпатських військових - Виноградів.

У свої 8 років хлопчик зовсім не розмовляє. Спілкується з рідними мовою жестів, яку вивчив у Хустській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів для дітей зі зниженим слухом. Він дуже хоче чути цей світ – лагідні голоси батьків, радісний сміх сестричок і щебіт пташок та гуркіт автомобіля…

Батьки, як і всі жителі Боржавського, займаються тепличним овочівництвом. Зароблені важкою працею гроші потроху відкладають на кохлеарну імплантацію сина. Вона просять всіх небайдужих людей допомогти зібрати необхідну суму коштів.

Гроші можна переказати на розрахунковий рахунок 2625601788339, МФО 325365 ПАТ «КРЕДОБАНК», отримувач – Полянська Інна Олександрівна, № тел.096-95-55-348.

Разом – сила!
Dantshik 25.08.2016 13:18 IP: 141.243.249.134
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Dantshik 25.08.2016 13:18 IP: 141.243.249.134
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, що викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий! Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5:4) Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp