Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Допоможіть немовляті з’явитись на світ живим та здоровим

7 липня 2016 р., 12:05

Без вас сім’я не впорається

Про свою страшну хворобу городянка Наталія Михалович дізналася, коли під її серцем зародилося нове життя. Тоді, у 2013 році, стаючи на облік у гінекологічному відділенні, після медогляду і необхідних аналізів, медики констатували вірусний хронічний гепатит HBsAg з трансформацією в цироз печінки. Жінка й доті скаржилася на болі в печінці і страждала від частої кровотечі з носа.

На жаль, життя новонародженої та похрещеної дівчинки обірвалося через 24 дні у реанімації обласної дитячої лікарні Мукачева, успадкувавши мамину недугу, котра занадто стрімко прогресувала. Тепер Наталія Михайлівна вагітна синочком. Старша донечка Беата, котрій у вересні виповниться 5 рочків, дуже чекає на братика.

– Аби хвороба не прогресувала, я перебуваю на постійному лікуванні – приймаю таблетки, періодично – крапельниці. При постійному та правильному прийомі медикаментів, є шанси здолати гепатит, але цей процес дуже довготривалий. Небезпеку становить і вагітність. Лікарі в Ужгороді кажуть, що в мене є всі шанси народити здорову дитинку, оскільки плід розвивається добре, мовляв: «у нас був і набагато важчий випадок, та мама народила цілком здорову дитинку». Проте обов’язковою умовою є кесарів розтин, позаяк під час природних пологів через кров дитина може заразитися тією недугою, якою хворію я. Оперативне втручання може вберегти його від ураження. Та, після народження синочка, мені потрібно буде лікування та реабілітація. Зараз немовля давить на нирки і йде велике навантаження на печінку, котра і так збільшена, – розповідає 32-річна жінка.

Наталія працює швачкою у ТзОВ «Новітекс», а її чоловік Степан тягне Інтернет-лінії провайдера Expres. Тож на лікування молода сім'я сама не спроможна заробити. Вони просять допомогти їх синочку народитися живим та здоровим і отримати належне лікування та реабілітацію мами і дитинки вже після пологів.

Сім’я просить про допомогу та підтримку небайдужих людей.

Банківські реквізити Михалович Наталії Михайлівни: номер рахунку у ПриватБанку 5168 7555 2505 7036, контактний № тел. 093-44-19-454.Сподіваємось на вашу співчутливість та підтримку.

Михайло Роман, волонтер

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp