Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Без вашої допомоги маленький Юрій може втратити зір

2 березня 2015 р., 16:13

Ужгородське молодіжне православне братство просить про допомогу

Шановні краяни! 

Звертаємося до вас з проханням про допомогу. Просимо вас підтримати хлопчика Юрія з с. Двірець Тернопільської області. З дитинства у Юрка були проблеми з зором, зокрема асегматизм та спазм акомодації, які потребували лікування задля того, щоб зберегти зір. Мама Надія сама виховує 2 діток, дідусь зовсім недавно помер, а бабуся фактично майже лежача, тобто жінка сама тягне на собі всю сім’ю. Мама всіма силами намагалася проводити лікування, хлопчик лікувався в санаторії «Барвінок» с.Манюки, але зараз це для неї стало зовсім непосильним. 

В даний момент Юрію потрібно знов пройти курс лікування в даному санаторії, бо зір дуже погіршується і є загроза його втрати, але грошей на це зовсім не має, зокрема необхідно не так вже й багато, а саме 6000 грн. 

Просимо вас бути небайдужими, адже якщо кожен з нас зможе хоч трошки допомогти, то це насправді зовсім невелика сума. Мама Юрія буде вдячна за будь-яку допомогу. 

Реквізити для надання допомоги: Картка Аваль No 5489681009771755 Сикліцька Надія Петрівна – мама Надя. 

Картка ПриватБанк No 5168757271515365 Савінська Раїса Омельянівна – бабуся Юрія. 

Телефон мами Наді - 0974090583.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp