Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Маленькій закарпатці необхідна допомога!

9 червня 2014 р., 10:48

Шестирічна Інна Мороз з Закарпаття є інвалідом з дитинства.

Вона народилася з вродженою вадою розвитку, у дівчинки спинномозгова кила. Дитину прооперували вже на на наступний день після народження. 

"Після народження наше життя - це реабілітація. Поки дочка була дуже мала, масажі робили вдома, займалися ЛФК, ставили на ніжки аплікації з озокериту, приймали медикаменти. Їздити в ранньому віці в реабілітаційні центри боялися, так як вона не вакцинована. 

Після двох років ми почали їздити в санаторії і в реабілітаційні центри. Були два рази в санаторіях Євпаторії: в "Іскрі" та "Батьківщині". Потім поїхали на консультацію в Міжнародну реабілітаційну клинку у м. Трускавець, Львівська область, Україна до професора Козявкіна. Нас взяли туди на лікування. І з того часу, тобто з вересня 2009 року ми 3-4 рази на рік проходимо реабілітаційне лікування в цій клініці", - розповідає мама Інни Ольга. 

За її словами, лікування дуже допомогло дочці. Коли вони поїхали вперше, дитина ледве ходила за дві руки, а зараз може вже йти за одну руку, при цьому дуже добре утримує рівновагу. Покращився тонус в нижніх кінцівках. 

"Зараз у нас діагноз: в'ялий парапарез нижніх кінцівок. Після кожного курсу лікування стан дівчинки покращується. Вдома ми теж на місці не сидимо: так і далі продовжуємо щодня масаж, ЛФК, займаємося іпотерапією, плаваємо в басейні. Головна мрія для всієї нашої родини - це побачити, як наша дитина робить перші кроки. Ми дуже стараємося і робимо все, що в наших силах", - говорить жінка. 

Щоправда, розповідає Ольга, лікування в Міжнародній клініці відновного лікування в м. Трускавці дуже дороге і оплачувати його для звичайної середньостатистичної сім'ї не просто, а тим більше не раз і не два на рік. Зараз за лікування дитини потрібно заплатити трохи більше 17 тисяч гривень. 

{g}

"Тому звертаюся до Вас за допомогою. Допоможіть мені оплатити лікування доньки в цій клініці", - прохає мама дівчини. 

067 7313144 - Мороз Ольга Леонідівна. 

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 5168 7572 0926 7543 Мороз Ольга Леонідівна 

Також Р/Р 26202010389679 

Інн. 3032110247 

МФО: 300023 

ОКПО: 00039019 

В ПАТ "Укрсоцбанк"

ТСН


Dantshik 06.09.2016 05:33 IP: 91.23.135.95
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Dantshik 06.09.2016 05:32 IP: 91.23.135.95
Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий! Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5:4) Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни!
Іванна 04.08.2014 10:48 IP: 229.91.41.31
а не хочете ви коника купити

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp