Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У краї гостює відомий футбольний арбітр (ФОТО)

25 серпня 2016 р., 17:00

Срібна земля приймає

Знаних осіб.

 

Нині на Закарпатті працюють над тим, щоб в області проводилося якомога більше спортивних змагань всеукраїнського рівня, зокрема з футболу. Про це повідомив керівник краю Геннадій Москаль під час зустрічі з головою федерації футболу Землі Бранденбург (Німеччина) Фрідріхом Кіршеном.
Участь у зустрічі взяв і перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова обласної федерації футболу Іван Дуран. Йшлося про розвиток футболу на Закарпатті.
-- Незважаючи на економічні труднощі, які нині є в країні та в області, ми намагаємося розвивати спорт на Закарпатті, зокрема футбол. Маємо намір перенести на Закарпаття проведення змагань та спартакіад, в тому числі футбольних кубків всеукраїнського рівня, - повідомив Г. Москаль. – З цією метою нині триває і реконструкція Ужгородського стадіону. Там оновлюється не тільки футбольне поле, але й бігові доріжки тощо, роботи мають завершитися в наступному році. Голова ОДА зазначив, що область має всі умови для розміщення спортсменів.
Фрідріх Кіршен – один із найвідоміших футбольних арбітрів світу – перебуває на Закарпатті разом із командою Землі Бранденбург, яка бере участь у міжнародному дитячо-юнацькому турнірі з футболу ім. А. Гаваші, що триває в області. За його словами, востаннє він був на Закарпатті три роки тому і може відзначити значний прогрес, який відбувся в області як у сфері обслуговування, так і розвитку мережі готелів, спортивних об’єктів. І він вражений цими змінами. А зустріч з першими особами краю свідчить, що вони зацікавлені в розвитку футболу та спорту загалом і в розбудові партнерських відносин.
До слова, між федераціями футболу Закарпаття та Землі Бранденбург вже три роки діє договір про співпрацю. Він передбачає обмін досвідом, навчання тренерів, проведення спільних змагань.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp