Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді тестуватимуть полісменів

26 серпня 2016 р., 15:41

Перевірять на знання.

Тестуватимуть у місті.

26 серпня 2016 року в приміщенні Корпусу центру інформаційних технологій Ужгородського Національного університету та Корпусу факультету інформаційних технологій Ужгородського Національного університету, за адресою: м. Ужгород, вул. Заньковецької, 89 та вул. Заньковецької, 89 "а", буде проведено атестаційне тестування співробітників Головного управління Національної поліції у Закарпатській області. Тестування проводиться з метою об'єктивного і неупередженого з'ясування спроможності поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції. 

Тестування передбачатиме перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність співробітника поліції: Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, ЗУ «Про оперативно-розшукову діяльність», ЗУ «Про запобігання корупції» та Спільного наказу ГПУ, МВС, СБУ, АДПСУ, Мінфіну, Мін’юсту «Про затвердження Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні». Суть питань в тестах може полягати у наданні чіткого визначення поняття, продовження речення відповідно до законодавчого формулювання, порівняння конкретних положень або вирішення ситуаційних завдань, опираючись на положення вищезазначених нормативно-правових актів. Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp