Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти переселенців отримали подарунки (Фото)

30 серпня 2016 р., 09:30

Напередодні початку нового навчального року

Чужих дітей не буває!

32 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції отримали подарунки напередодні Дня знань.

29 серпня в Ужгороді, на базі навчального центру «Неємія» відбулися урочистості, приурочені закриттю шести табірних змін для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово-окупованої території та районів проведення АТО, які проходили за сприяння Закарпатської обласної державної адміністрації, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

На свято завітали і поважні гості, серед яких: заступник керівника краю Олександр Петік, заступник начальника закарпатських рятувальників-керівник регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО Богдан Ількович, радник Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Геннадій Степанов та благодійники.

З привітальним словом до присутніх дітей та батьків звернувся Оленксандр Владиславович, який побажав учням наснаги, нових цікавих відкриттів та успіхів у навчанні. А батькам у свою чергу, мирного неба над головою. Також Олександр Петік повідомив, що Закарпатська обласна адміністрація і надалі сприятиме їх швидкій адаптації на новому місці тимчасового проживання й допомагатиме у вирішенні соціально-побутових проблем.

Далі всім присутнім діткам було вручено навчальні шкільні ранці та канцелярське приладдя, необхідне під навчального процесу, яке було придбане за рахунок благодійників.

{g}

Станом на 28 серпня на території Закарпатської області тимчасово розміщено 4078 осіб України, з яких 284 – з анексованого Криму, а 3794– прибули з району проведення антитерористичної операції (з них: 1871– дієздатні особи, 1010 – діти та 1197 – інваліди та люди похилого віку).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp