Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дежприкордонслужбі боротьба з корупційними проявами триває

10 вересня 2016 р., 15:43

Проводяться різні заходи у цьому напрямку

Держприкордонслужба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію корупційним проявам серед персоналу відомства.

Як результат системної та послідовної роботи постійно зростає кількість відмов від неправомірної вигоди. Відмітимо, що всього з початку року прикордонники зафіксували понад 560 випадків, під час яких громадяни намагалися шляхом дачі хабара «вирішити» власні питання, чи пропонували військовослужбовцям прикордонного відомства посприяти у протиправній діяльності на кордоні. На такі пропозиції громадяни отримали категоричні відмови і були передані взаємодіючим підрозділам.

Однак, поряд з тим, що кількість відмов прикордонниками від хабарів зростає, боротьба з корупцією у прикордонному відомстві триває.

Так, сьогодні у результаті перевірки зміни прикордонних нарядів, начальник відділу «Селятин» Чернівецького загону, у військовослужбовця виявив необліковані кошти. По даному факту призначено службове розслідування та проінформовано взаємодіючі підрозділи. Також прикордонники направили до військової прокуратури повідомлення про скоєння кримінального правопорушення.

Зауважимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві незмінний. І у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи будуть притягуватися до відповідальності в установленому законом порядку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp