Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Викрий корупцію – зупини злочин!»

21 листопада 2017 р., 14:35

Саме під таким гаслом Державна прикордонна служба України проводить масштабні антикорупційні заходи в органах та підрозділах охорони кордону.

До акції з протидії протиправним явищам долучились і в Чопському прикордонному загоні. Керівництво частини організувало для персоналу ряд зустрічей з військовим прокурором та капеланом загону, зборів військовослужбовців та працівників загону. У пунктах пропуску щомісяця проводяться експрес-опитування учасників міжнародного руху щодо якості здійснення прикордонних формальностей та законності дій прикордонних нарядів.

Такі системні заходи дають позитивні результати. З початку року, лише у Чопському загоні зафіксовано понад двадцять випадків відмови військовослужбовців від пропозиції неправомірної вигоди. Відповідно до даних соціологічних опитувань, рівень довіри населення до Держприкордонслужби постійно зростає.

У рамках проведення антикорупційної кампанії, Чопський прикордонний загін запрошує громадськість долучитись до конкурсу дитячих малюнків на тему: «Наша антикорупційна команда». Свої малюнки просимо приносити в управління загону, до найближчих відділів прикордонної служби або ж надсилати за адресою: м.Чоп, вул.Головна, 55а. За результатами конкурсу, найкращі роботи буде відзначено призами та подарунками.




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp