Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість контрабандистів не згасає

6 квітня 2016 р., 12:00

Фахівці посилюють заходи протидії корупції.

На Буковині та Закарпатті співробітники Держприкордонслужби разом з правоохоронними органами та прикордонниками Румунії продовжують нарощувати зусилля щодо протидії контрабандній діяльності та правопорушенням на державному кордоні. Викриття схем та основних каналів переміщення тютюнових виробів змушують контрабандистів шукати нові шляхи переміщення сигарет, оскільки проведена робота обмежила їх у переміщенні через кордон контрабандного курива. Однак контрабандисти не полишають своїх намірів та намагаються знайти нові шляхи та виходи, і навіть відкрито йдуть на контакт із правоохоронцями, пропонуючи неправомірну вигоду.

Так, вчора увечері під час патрулювання до прикордонного наряду відділу «Красноїльськ» звернулася невідома особа, яка підійшла до охоронців кордону з пропозицією посприяти у протиправній діяльності, пов’язаній з переміщенням до Румунії тютюнових виробів. За це чоловік запропонував прикордонникам винагороду 50 євро за кожний переправлений ящик сигарет. Всього він планував реалізувати 8 ящиків. Пропонування неправомірної вигоди прикордонники зафіксували за допомогою технічних засобів. 30-річного жителя Сторожинецького району передано співробітникам поліції. По даному факту виявленого правопорушення співробітники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби проводять перевірку.

Ще одного порушника, який намагався «прокласти» шлях, по якому можна було б перемістити сигарети, виявили прикордонники на Закарпатті. Чоловіка прикордонники Мукачівського загону помітили за допомогою тепловізійного приладу. Невдовзі його затримали на березі річки Тиса, він був вдягнений у гідрокостюм. Під час бесіди чоловік розповів, що він за винагороду мав переплисти річку Тиса та перевірити, чи немає прикордонних нарядів як по одну , так і по іншу сторону. Про дане правопорушення було повідомлено румунських прикордонників.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp