Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців просять повідомляти про хабарників в управлінні Міндоходів

3 червня 2014 р., 11:44

Можна звертатись особисто до управління або дзвонити за телефоном (0312) 61-51-67.

– Країна на порозі реформ, які покликані докорінно змінити в Україні все, – і не тільки обкладинку, а й зміст в цілому. Ми не можемо допустити, щоб при виконанні обов’язків в Міністерстві доходів і зборів нашого краю залишались працівники, котрі не зрозуміли основного: або ми живемо і працюємо чесно, не перетворюючи владні повноваження на «годівницю», або корупціонерам – не місце в органах доходів і зборів, – підкреслює в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Олексій Петріченко.

Сьогодні проходить активна робота спільно з усіма правоохоронними органами Закарпатської області по очищенню державної влади від працівників, які недобросовісно ставляться до інтересів держави та шукають власну вигоду при виконанні своїх службових обов’язків.

З метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкових та митних органів, звертайтесь до управління внутрішньої безпеки при ГУ Міндоходів у Закарпатській області за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина, 52, каб.32, або телефонуйте за телефоном (0312) 61-51-67. 

Конфіденційність гарантуємо.

Варто зазначити, що при Міністерстві доходів і зборів України також цілодобово функціонує антикорупційний сервіс «Пульс». За номером (044) 284 00 07 громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків або ж під час митного оформлення.

Лише спільними зусиллями громадськості та правоохоронних органів ми зможемо побороти корупційну складову й викорінити її раз і назавжди з системи влади і кабінетів службовців зокрема.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp