Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники здали кров

13 вересня 2016 р., 14:13

Аби врятувати чиєсь життя

У стінах Закарпатської обласної станції переливання крові закінчилася всеукраїнська акція «Твоя кров рятівна!», яка проводилася у зв'язку з святкуванням Дня рятувальника, в рамках програми щодо популяризації безоплатного донорства «Здай кров - врятуй життя!».

Мужність, сила та готовність завжди допомагати – це головні риси рятувальників, які завжди яскраво підтверджуються справами. Особовий склад працівників Управління ДСНС в Закарпатській області з радістю поділилися своєю кров’ю для потребуючих реципієнтів та показали приклад того, що рятувати життя і бути рятувальником може бути кожен з нас. Донором бути легко і головне – корисно. Всі працівники успішно пройшли тестування і були допущенні до кровоздачі.

Виявилося, що деякі з них донорами вже є давно, що приємно радує. Волонтери ВМГО «Асоціація молодих донорів України» в свою чергу розповіли рятувальникам про інтернет-проект Donor.UA та програму лояльності для зареєстрованих донорів, а також можливість розміщувати заявки і в якості реципієнтів.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp