Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські журналісти віддали частинку себе для допомоги військовим на Сході

4 червня 2014 р., 16:51

6 літрів крові вчора здали регіональні журналісти. За це отримали стакан соку, булочку, символічну плату та один вихідний, який можна використати вже або добавити до відпустки.

Закарпатські журналісти здали понад 6 літрів крові для української армії. Так своєрідно вони вирішили відзначити своє професійне свято. Близько двох десятків працівників місцевих ЗМІ пожертвували кров для тих, хто служить у гарячих точках України.

Закарпатські медійники переконані, що сьогодні саме той час, коли закривати очі на труднощі в Україні не можна і треба показувати приклад допомоги одне одному.

До журналістської акції долучилися й інші небайдужі ужгородці, які вже мають досвід здачі крові. Так, активіст Ігор Баран свого часу навіть отримав відзнаку "Донор СРСР".

Напередодні Дня журналіста, який відзначатимуть 6 червня, медійники закликають своїх колег долучитися до благородної справи.

На станції переливання в Ужгороді останнім часом фіксують наплив охочих поділитися своєю кров’ю. Кажуть, ситуація в країні впливає на свідомість людей, тому цього року таких акцій у місті багато, бо кожен хоче прийти і врятувати життя солдатам, які захищають країну на Сході. Серед інших, з початку січня приходили колективи митниці, службовці Збройних сил і от тепер – журналісти.

Закарпатські журналісти, кажуть, гроші, зібрані від здачі крові, також підуть на допомогу українській армії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp