Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет Закарпаття отримав понад 300 мільйонів

14 вересня 2016 р., 12:33

Від продажу підакцизних товарів

Протягом восьми місяців 2016 року платники Закарпатської області перерахували до місцевого бюджету 310,8 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. У порівняні аналогічним періодом минулого року надходження цього податку зросло на 106,3 млн грн.

Варто зазначити, що платниками акцизного податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, в тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування такі підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, а також здійснюють реалізацію нафтопродуктів.

Сплачується податок до місцевих бюджетів адміністративно- територіальних одиниць, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого Податковим кодексом України.

Зауважимо, що декларації з акцизного податку подаються до податкового органу, щомісяця не пізніше 20 числа. Кількість декларацій за звітний період має відповідати кількості адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовано пункти продажу підакцизних товарів.

ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp