Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луганську прикордонники близько 17-ти годин відстрілюються від терористів (ВІДЕО)

2 червня 2014 р., 21:14

На разі інформації про загиблих з нашої сторони немає, тільки поранені.

На околиці Луганська терористи штурмують управління місцевого прикордонного загону. Стріляють із житлових будинків - з автоматів, кулеметів та гранатометів, а прикордонники тримають кругову оборону.

Близько четвертої ранку терористи одночасно з двох боків починають інтенсивно обстрілювати управління прикордонного загону. Трасуючі кулі летіли із найближчого пагорба, а постріли гранатомета - з даху житлового будинку. На підтримку прикордонникам згодом прилітів штурмовик, який знищив дві вогневі точки терористів, але пілот не відважився вести вогонь по бойовиках, які ховаються поблизу та в самих багатоповерхівках.

Близько першої обидві сторони домовлялися про 20-хвилинне перемир'я, щоб вивезти поранених. Серед прикордонників таких семеро, четверо з них – у тяжкому стані. Терористи ж повідомляють про п'ятьох убитих серед своїх та 8 поранених. 

Помічник керівника прикордонного загону Олександром Трохимець, який перебуває у прикордонному загоні, стверджує, що, незважаючи на шалений вогонь, прикордонники у бойовому настрої і навіть розповідають один одному анекдоти. 

Також прикордонники переконують, що надвечір на околиці Луганська зібралося до півтисячі нападників, а частина терористів відійшла до обласної державної адміністрації. 



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp