Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські студенти пішли на пізнавальну екскурсію (ФОТО)

2 жовтня 2016 р., 09:40

Мвйбутні готельники провели час яскраво

І пізнавально.

30.09.2016 р. в рамках святкування тижня туризму студенти спеціальності «Готельне обслуговування» УТЕК КНТЕУ відвідали три туристичні заклади: «Термал Стар», «Деренівська купіль» і «Золота Підкова».

   

Санаторний комплекс «Термал Стар» розташований в с. Нижнє Солотвино на площі 14 га. Студентам показали адміністрацію, ресторан, номери класу «Стандарт» і «Люкс». Пригостили смачним компотом. Для молодих людей провели екскурсію територією закладу, де вони могли роздивитися оснащення цього санаторного комплексу. В цьому закладі лікують опорно-руховий апарат, периферичну нервову систему, шкірні захворювання, функціональні порушення серцево-судинної, травної, сечостатевої систем, а також синдром хронічної втоми. Унікальною є кремнієва вода, джерела якої знаходяться на території закладу. Аналогів цієї води нема не тільки на Закарпатті, але й по всій Україні.

Санаторний комплекс «Деренівська купіль» розташований в селі Нижнє Солотвино, має понад 400-літню історію. Керуюча закладом розповіла студентам про минуле закладу, сучасне та плани на майбутнє. Студенти дізналися, що 4 століття тому в селі Деренівка (звідси й назва закладу) народилася особлива цілюща вода, яка і прославила цю місцевість на всю Європу. Аристократи, митці й купці приїжджали в Деренівку, щоб відвідати купальні та попити води, яка повертала здоров’я, молодість і силу. На території є понад десять вишуканих творів мистецтва найвідоміших скульпторів цього часу. Багато зусиль персонал докладає для озеленення території. Студентам показали дитячий майданчик, сауну, ресторан «Саламандра». В цьому ресторані працює випускник нашого коледжу Спащук Василь.

Туристична база «Золота підкова» розташована в селі Андріївка. Відвідувачам пропонують відпочити в одному з десяти затишних дерев’яних будинків. Тут є ресторан, дитячий майданчик, озеро, басейн. Також турбаза славиться буйволами і кіньми.

Дуже вдячні за поїздку викладачам фахових дисциплін Аллі Михайлівні Медяник, Людмилі Миколаївні Пинзеник та Віталії Миколаївні Канчі.

Діана Риган студентка ІІ курсу спеціальності «Готельне обслуговування» УТЕК КНТЕУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp