Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже 370 мільйонів сплатили до казни Закарпаття

3 червня 2014 р., 21:01

За 5 місяців цього року найбільше сплатили громадяни та суб’єкти господарювання м. Ужгорода – 98 млн. 645 тис. грн. та Мукачівського району – майже 68 млн. 190 тис. грн.

У травні 2014 року суб’єкти господарювання області сплатили понад 78 млн. 635 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, повідомили у ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Фахівці відмічають позитивну динаміку находжень цього податку в травні 2014 року в порівнянні з травнем 2013 – в цьому році надійшло на понад 5,4 млн. грн. більше.

Загалом з початку поточного року до місцевого бюджету області надійшло майже 369 млн. 933 тис. грн. ПДФО.

«Податок з доходів фізичних осіб – один з основних факторів формування місцевого бюджету, не є винятком і Закарпатська область. Додатковою складовою наповнення бюджету є наша робота в напрямку виявлення фактів неофіційного працевлаштування та виплати заробітної плати у «конвертах» та здійснення всього набору профілактичних заходів відповідно до чинного законодавства, аби державна казна отримала потрібні їй кошти, а працівники – офіційний статус і соціальні гарантії», – підкреслює Олексій Петріченко, в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. 

Також він додає, що завдяки ефективній та дієвій співпраці з місцевими органами влади фахівцям відомства вдається і захищати трудові права громадян, й підвищувати сумлінність сплати податків та зборів бо бюджетів усіх рівнів.




Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp