Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярі пішли до прикордонників (ФОТО, ВІДЕО)

13 жовтня 2016 р., 16:02

На честь свята

Завтрішнього.

Сьогодні, 13 жовтня, напередодні Дня захисника України прикордонники Чопського загону організували день відкритих дверей для школярів міста та провели урочисті заходи.

На початку урочистостей правоохоронці виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО.

«Ми ніколи не забудемо наших героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої України. Вони наші герої, захисники української держави», - наголосив начальник Чопського прикордонного загону підполковник Сергій Білявець.

Серед поважних гостей під час урочистих заходів були присутні міський голова Валерій Самардак та почесний прикордонник України, голова ветеранської організації Чопського прикордонного загону полковник у відставці Віктор Корягін. Також в ході урочистостей за вагомий внесок в надійну охорону державного кордону прикордонники та працівники Чопського загону були заохочені нагородами.

Крім того, після завершення урочистих заходів, до охоронців державного рубежу завітали у гості 70 дітлахів із двох шкіл міста Чоп. Для школярівприкордонники підготовили надзвичайно цікаву програму. Охоронці кордону ознайомили молоде покоління із зброєю, автомобільною технікою, приладами спостереження та нічного бачення. Прикордонники також продемонстрували свої вміння зупиняти автомобіль зі злочинцями, а чотирилапі друзі потішили малечу вмінням виявляти зброю, боєприпаси та наркотики.

Наприкінці відвідин прикордонники розповіли дітлахам цікаві історії зі служби та пригостили смачним чаєм та солодощами.

В свою чергу школярі подякували за цікаву зустріч, привітали прикордонників з Днем захисника України та подарували плакат, які власноруч намалювали для прикордонників на згадку.




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp