Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійцям в АТО вручили медалі до Дня Захисника України (Фото)

20 жовтня 2016 р., 20:35

Півсотні воякам 128-ї бригади

На місце дислокації бійців 128-ї ОГПБр у зоні АТО закарпатськими волонтерами були відправлені нагороди до Дня Захисника України. Серед медалей - за «За порятунок життя», «Захиснику вітчизни» та «За вірність народу» (І та ІІ ступенів). Всього нагороди отримали майже 50 військовослужбовців закарпатської 128 бригади.

Серед нагороджених – Давид Затуашвілі, військовослужбовець, який за покликом душі захищає нашу рідну землю від окупантів. Давид родом з Грузії, Україна стала для нього другим домом і тому він взяв в руки зброю та, підписавши контракт, вже третій рік захищає наші землі на передовій.

"Спасибі вам, що не забуваєте! Слава Украіні! Ukrainas Gaumarjos! Украіна та Грузія – друзі. Ми відстоємо нашу свободу разом. Ukraina Sakartvelo Megobrobit davamarcxebt mters da davacavt chven tavisuplebas», - подякував за нагороду Затуашвілі.

«Вони справжні Герої України, які віддають своє життя за наше майбутнє, - каже волонтер Власта Негря. – Ми завжди підтримуватимемо один одного».

{g}

www.0312.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp