Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині троє дітей отруїлося грибами

24 жовтня 2016 р., 13:40

Стан здоров’я дітей задовільний

Ввечері минулої п’ятниці до реанімаційного відділення Виноградівської районної лікарні з ознаками харчового отруєння (попередній діагноз!) було госпіталізовано троє дітей віком від 1 до 9 років. Як розповіли батьки, дітям стало зле після вживання страв з грибами. Пізніше, ще одна дитина – (13 років), яка вечеряла з цією родиною, теж була госпіталізована у дитяче відділення медзакладу. Всі діти - мешканці с. Вербовець Виноградівського району.

Як повідомила головний лікар Виноградівської районної лікарні Надія Онисько, після обстеження та надання медичної допомоги діагностовано: у старших дітей - гострий гастрит, спровокований вживанням грибів, а у молодшої дитини – функціональний розлад шлунку та гострий фарингіт. Також лікар наголосила, що дітям до 12-14 років не рекомендується вживати гриби. В дитячому організмі відсутні ферменти які допомагають засвоювати гриби, тому вживання цих «дарів лісу» може спровокувати кишкові розлади, біль у шлунку та низку інших небезпечних порушень травлення.

Зараз всі діти знаходиться у дитячому відділення №1 та №2. Стан їх здоров’я задовільний.

Старша дитина вже самовільно покинула відділення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp